Markt van Moraira

Voor veel vakantiegangers en inwoners van Moraira is de markt op vrijdag een belangrijke attractie. Naast de gezellige, drukke sfeer biedt de markt van Moraira een breed scala aan producten zoals kleding, leer, sieraden, groente en fruit en huishoudelijke apparaten. Vergeet niet te onderhandelen!


De markt opent rond 9.00 uur en sluit rond lunchtijd. De markt vindt plaats op een grote parkeerplaats bij de kermis. Hou er rekening mee dat het erg druk wordt, een parkeerplek vinden kan lastig zijn. De markt van Moraira is één van de grootste markten van de Costa Blanca en is een bezoek zeker waard.

Markt van Teulada


De markt van Teulada is kleiner en minder toeristisch dan de markt van Moraira. Deze wordt gehouden op woensdagochtend en er is meestal een bijzonder grote keuze uit fruit, groenten, noten, gedroogde vruchten, kruiden en specerijen. Veel inwoners van Moraira doen hier hun boodschappen.

Markten in de buurt van Moraira


Maandag Denia Een kleine markt in een zeer drukke stad. Parkeren is altijd een probleem maar de markt is dichtbij het station. Je kunt dus ook de trein nemen vanuit Teulada.
Dinsdag Altea Een zeer grote uitgebreide markt gelegen langs de kust. Dichtbij het station.
Woensdag Benidorm Een grote en drukke markt die voorziet in de behoeften van de vakantiegangers van deze stad.
Donderdag Javea Gelegen in de oude binnenstad. Je vindt hier vooral fruit, groenten, vis, vlees en wat meubels en antiek.
Vrijdag Moraira Pittoresk en erg druk. Je vindt hier zeer goede lokale groenten en fruit, souvenirs, geschenken, kleding, enzovoorts.
Zaterdag Benissa De markt van Benissa is bescheiden in zijn omvang en is typisch Spaans.